Despre GO Management

Green Office Management este o companie care activează de mai bine de 10 ani în domeniul consultanței și furnizării de servicii de property management, facility management, servicii profesionale de curățenie si furnizare consumabile pentru birouri.

Misiunea GO Management este aceea de a oferi consultanță și de a veni cu soluții adaptate pentru administrarea ecologică, economică și eficientă a clădirilor și spațiilor de birouri.

Scopul principal al companiei este acela de a furniza servicii de facility management și office administration care să contribuie la optimizarea folosirii resurselor, diminuarea risipei de orice fel și reducerea costurilor de întreținere a unei clădiri sau a unui birou.

Năzuim să vă ajutăm în realizarea unor proiecte de administrare ecologică care să aducă reale beneficii în organizarea activității zilnice. Punem accent pe amenajarea verde a spațiului de lucru și pe implementarea unor soluții optime de întreținere, cu impact minim asupra mediului înconjurător.

Doriti sa aflati mai multe despre serviciile noastre?

GO Management

Susținem în principal amenajarea sustenabilă a clădirilor și spațiilor de birouri, reducerea consumului de energie, folosirea de echipamente și consumabile ecologice, reciclarea selectivă și valorificarea deșeurilor rezultate. Oferim soluții personalizate și un pachet complet de servicii de administrare economică și ecologică a spațiilor de birouri, prin consultanță, amenajare, servicii de mentenanță, curățenie profesională, furnizare consumabile, reciclare și valorificare a deșeurilor.

Experiența acumulată în cei peste 10 ani de activitate ne recomandă drept un partener, la care să apelați cu încredere ori de câte ori aveți nevoie de soluții, sfaturi și recomandări avizate și sustenabile în materie de property and facility management, administrare birouri, servicii curățenie profesională. Beneficiem de personal specializat, capabil să răspundă în cel mai scurt timp oricărui tip de solicitări. Folosim cele mai noi și moderne mijloace, echipamente și proceduri pentru a oferi consultanță și management de proiect, la cele mai înalte standarde.

Despre noi