1. DATE DE CONTACT

Site-ul web www.gomanagement.ro apartine si este administrat de catre Green Office Management, companie romaneasca care poate fi contactata in urmatoarele moduri:

  • telefonic: 0721 092 288
  • e-mail: office@gomanagemet.ro
  • la adresa: Str. Gheorghe Pop de Basești, nr. 9 Sector 2, Bucuresti

2. GENERALITATI

Documentul pe care tocmai îl parcurgeți in acest moment este, de fapt, unul dintre modurile in care noi dorim sa va arătam ca încrederea pe care ne-o acordați nu este unilaterala, si ca si noi, la rândul nostru, luam toate masurile necesare pentru ca vizita dvs. in site-ul nostru sa fie cat mai plăcuta si fara consecințe pe care nu le anticipați.
Va rugam sa parcurgeți aceasta Politica si sa ne adresați orice solicitare de detalii la datele de contact menționate mai sus.
In cazul in care nu sunteți de acord cu termenii si condițiile legate de utilizarea acestora (expuse in acest document din punct de vedere al protecției datelor cu caracter personal dar si in termenii si condițiile generale, din punct de vedere al informațiilor confidențiale.), va rugam sa nu utilizați site-ul www.gomanagemet.ro.
Conform prevederilor  Regulamentului General pentru Protecția Datelor (GDPR – General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 completate cu legislația romana in vigoare, respectiv  Legea 190/2018 ,pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, Green Office Management administrează in condiții de siguranța si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, in contextul vizitării site-ului www.gomanagemet.ro
Prin continuarea utilizării site-ului si serviciilor noastre ulterior parcurgerii aceste Politici, sunteți de acord cu aceasta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

3. CE FEL DE INFORMATII COLECTAM DE LA DVS

 Green Office Management colectează informație de la utilizatorii săi in următoarele modalitati : din formularele de contact sau solicitare informatii din site, din rapoartele traficului înregistrat de serverele care găzduiește site-ul, precum si prin intermediul cookie-urilor.
La modul general, colectăm, stocăm pe o perioadă nedeterminată și prelucrăm următoarele date cu caracter personal: numele și prenumele dumneavoastră, adresa (adresele) de e-mail, numărul de telefon pe care ni-l furnizați (de serviciu / personal), adresa (adresele) de corespondență, care poate fi adresa de domiciliu, adresa IP în cazul în care ne lăsați un comentariu pe site în vederea combaterii spamului și atacurilor informatice etc. În cazuri particulare specifice, colectăm și alt tip de date cu caracter personal ( în cazul contractelor semnate cu persoane fizice, în plus față de datele generale menționate mai sus, este necesară și adresa de corespondență, care poate fi adresa de domiciliu; în cazul recrutării, colectăm, stocăm și colectăm datele personale incluse în CV-uri, cum ar fi, spre exemplu, vârsta, naționalitatea, date legate de nivelul de studii etc).
 Scopurile pentru care colectam si prelucram datele dvs. cu caracter personal

  • Derularea activitatilor comerciale
  • Administrarea, imbunatatirea si realizarea serviciilor furnizate de site-ul www.gomanagemet.ro
  • Activitati de promovare a  serviciilor oferite de către Green Office Management.

Informație furnizata direct de utilizator:
Green Office Management. prin intermediul site-ului www.gomanagemet.ro colectează informații direct de la utilizator prin intermediul formularului de contact sau a emailurilor primite.
Informație din raportul de trafic al serverului:
Atunci când vizitați un site web, dezvăluiți anumite informații despre dvs., ca adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ați intrat in site-urile noastre Green Office Management ca si alți operatori, înregistrează aceasta informație.
Cookie-uri:
In ideea de a oferi un serviciu personalizat utilizatorilor noștri, Green Office Management folosește cookie-uri pentru a facilita stocarea si urmărirea preferințelor dvs. Spre exemplu, putem folosi cookie-uri pentru a va putea identifica si pentru a va putea furniza informații si servicii bazate pe preferințele pe care vi le-ați exprimat in vizitele dvs. anterioare. De asemenea, rețele terțe de publicitate online pot folosi cookie-uri pentru a putea adapta mesajele publicitare in funcție de preferințele dvs. Cookie-urile sunt fișiere de tip .txt, oferite browser-ului dvs. de un server web si stocate apoi pe hard-discul computerului dvs. Folosirea cookie-urilor este un standard actual la multe dintre site-urile importante pe care le vizitați. Majoritatea browserelor sunt setate sa accepte cookie-uri. Daca însa preferați acest lucru, puteți reseta browserul dvs. fie sa va anunțe ori de cate ori primiți cate un cookie fie sa refuze chiar acceptarea cookie-urilor. Trebuie însa sa aflați ca unele secțiuni ale site-ului nostru nu vor putea fi vizualizate normal daca ați setat browserul dvs. sa respingă cookie-urile.
Trebuie de asemenea sa retineti ca ori de cate ori dezvăluiți in mod voluntar informații personale in mediul de comunicare online, ca forumurile online, programul de e-mail, grupurile de discuții, serviciile de chat, informația dezvăluita de dvs. poate fi ușor colectata si folosita de persoane neautorizate. Green Office Management. face tot posibilul sa protejeze informația dvs. personala.

Ștergerea cookie-urilor

Puteți șterge chiar acum toate datele din cookie-urile noastre, folosind funcția de ștergere individuală a cookie-urilor pe care o găsiți în lista de opțiuni a browserului dumneavoastră; mai jos aveți câteva linkuri către instrucțiuni în limba engleză pentru câteva browsere des folosite:

Internet Explorer

Altele:

Inserții de conținut de pe alte site-uri

Articolele din acest site pot include conținut apelat din alte site-uri (de exemplu, videouri de pe YouTube, imagini, articole etc.). În urma apelării conținutului din alte site-uri, vă informăm că există posibilitatea ca acestea să colecteze date despre dumneavoastră, să folosească cookie-uri, să activeze servicii de urmărire a comportamentului și analiză (de exemplu, Google Analytics, Facebook Pixel) și să vă monitorizeze interacțiunea cu conținutul respectiv, inclusiv dacă aveți un cont și sunteți autentificat în acel site web.

4. CUM SI CAND ESTE FOLOSITA INFORMATIA

 Este important să știți că nu vom folosi datele dumneavoastră personale decât în scopul pentru care ni le-ați comunicat. Astfel, vom folosi adresa dumneavoastră de e-mail pentru comunicări comerciale dacă ne-ați contactat în prealabil pentru o ofertă și ați acceptat să vă contactăm pe viitor prin e-mail sau dacă ați descărcat unul dintre materialele pe care le oferim pe site pentru informarea dumneavoastră și ne-ați furnizat adresa dumneavoastră de e-mail înainte de a primi acces la materialul dorit. Vă vom transmite proformele și facturile fiscale la adresele de e-mail furnizate, precum și diverse notificări importante și pe care le considerăm de interes pentru dumneavoastră.

  • Informația colectata din raportul de trafic al serverului Green Office Management: acest tip de informație ne ajuta sa identificam care secțiuni ale site-ului nostru sunt secțiuni de interes pentru utilizatori.  Green Office Management colectează de asemenea adresele IP ale utilizatorilor săi in scopul administrării sigure a sistemului nostru informatic, in scopul evitării activităților infracționale .
  •  Informația colectata prin intermediul cookie-urilor:  Green Office Management folosește cookie-uri pentru a va permite folosirea cat mai utila a serviciilor noastre si in scopul obținerii de informații statistice care sa ne permită imbunatatirea serviciilor noastre.

5. CUM PROTEJAM NOI INFORMATIA COLECTATA DE LA DVS

Confidențialitatea si protecția informațiilor colectate de la dvs. sunt de o importanta vitala pentru noi.  Green Office Management nu oferă informația colectata unor terți. Orice statistica privind traficul utilizatorilor noștri, pe care o vom oferi către terțe rețele de publicitate sau către site-uri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informație identificabila personal despre nici un utilizator individual.

Folosim HTTPS, pentru siguranță

Website-ul nostru folosește protocolul HTTPS, care criptează datele transmise (de exemplu, prin intermediul formularelor de contact din site). Aceasta înseamnă că, fie și în eventualitatea puțin probabilă în care aceste date ar fi interceptate, ele nu ar putea fi citite de către o terță parte.

Hosting protejat

Găzduirea site-urilor și mailurilor dumneavoastră se face pe servere protejate (ISO 27001, sisteme de securitate acces, monitorizare video etc).

6. CINE ARE ACCES LA INFORMATIA COLECTATA DE LA DVS.

Prin excepție de la cazurile expuse mai sus,  Green Office Management nu va dezvălui nici un fel de informație identificabila personal despre utilizatorii săi către terțe parți .
Datele dumneavoastră personale sunt stocate în baze de date la care au acces doar persoanele autorizate (angajații Green Office Management, firma de contabilitate, compania de hosting etc). Bazele de date care stochează datele furnizate de dumneavoastră prin intermediul formularelor de contact de pe site sunt stocate pe un server securizat, aflat într-un data center protejat. Accesul persoanelor autorizate la datele dumneavoastră se face numai în scopul pentru care aceste date ne-au fost furnizate de către dumneavoastră și în vederea mentenanței sistemelor de stocare și protecție a datelor dumneavoastră.
În eventualitatea în care datele dumneavoastră sunt solicitate, indiferent de motiv, în mod oficial, de către reprezentanți ai statului, datele dumneavoastră vor fi furnizate acestora conform solicitărilor respective, în condițiile legii, caz în care aceștia devin răspunzători la rândul lor pentru protecția datelor dumneavoastră.

7. DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE

Prin citirea prezentei Politici ati luat la cunostinta de faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv:

  • de a fi informati cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, conform legii;
  • de acces la datele dvs. cu caracter personal;
  • de interventie asupra datelor dvs. cu caracter personal;
  • de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat;
  • de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati rectificarea, actualizarea ori stergerea datelor in conditiile  legii – in cazul datelor cu caracter personal prelucrate pentru scopuri de marketing direct, acest drept poate fi exercitat oricand, in mod gratuit si fara justificare;
  • de a va adresa justitiei in cazul in care s-au constatat incalcari ale legislatiei in materie.
  • Va puteti exercita aceste drepturi trimitand un e-mail catre Green Office Management la adresa de mail: office@gomanagemet.ro

Politica de confidențialitate și cookies