Articole

Nu există curățenie profesională fără aparatură și soluții profesioniste! Curățenia nu se reduce doar la a aspira praful și a șterge suprafețele, ci implică  și  igieniza și distrugerea germenilor și bacteriilor existente. De aceea apelarea la o firmă de curățenie care utilizează aparatura specializată pentru curățenie profesională birouri este cea mai indicată alegere.

În condițiile actuale, în care exigențele de curățenie și igienizare sunt din ce în ce mai solicitate și absolut necesare, se impune luarea de noi măsuri. Iar pentru siguranța și eficiența rezultatelor va trebui sa faceți o reevaluare a modul de curățare și a echipamentelor folosite pentru a obține rezultatele dorite.

Ce sunt echipamentele profesionale pentru curățenie?

Prin însăși denumirea lor, aspiratoarele și echipamentele profesionale sunt acele soluții de curățare cu putere și capacitate mai mare și cu rezistență superioară la utilizări îndelungate și repetate. Ele reprezintă cea mai potrivită alegere atunci când aveți de curățat și întreținut spații mult mai mari, tranzitate de un număr mult mai mare de persoane și pe care se depune mai multă murdărie.

Aparatele profesionale sunt cele mai eficiente. Iar în cazul mașinilor de spălat pardoseli și mochete, rentabilitatea lor este dată în bună măsură și de soluțiile și detergenții profesionali folosiți pentru curațarea suprafețelor.

Printre cele mai apreciate tipuri de echipamente pentru curățenie profesională menționăm: aspiratoare uscat-umede, aparate de spalat care încălzesc apa, aparate de spalat mecanice, aspiratoare cu spălare, aspiratoare industriale, aspiratoare uscate, de capacitate mare, aparate cu abur, mașini de frecat-aspirat, mașini de măturat, aparate de spălat cu presiune, monodiscuri etc.

Care sunt avantajele aparatelor profesioniste pentru curățenie birouri?

Folosirea de echipamente profesionale adecvate garantează cele mai bune rezultate și o curățenie de calitate. Apelarea la aparatură de curățenie profesională aduce următoarele avantajele:

 • o curățare mai eficientă a suprafețelor;

 • mai multă rezistență în timp;

 • putere și capacitate de exploatare mai mare;

 • posibilitatea de a realiza profesionist o varietate de sarcini mult mai specializate;

 • efectuarea de servicii mult mai rapide și mult mai în profunzime;

 • economie de timp și energie;

 • sunt simplu de utilizat:

 • în funcție de model și variantă, oferă inclusiv posibilitatea de a realiza o curățenie ecologică.

Care sunt echipamentele și aparatura folosită pentru curățenie profesională birouri de GO Management?

Deoarece dorim să realizăm servicii de curățenie cât mai eficiente, suntem mereu la curent cele mai noi și mai performante echipamente și aparaturii din domeniul curățeniei. Motivul este acela că în tot ceea ce facem dorim să obținem rezultate cât mai bune, cu minimum de efort și costuri cât mai rentabile.

De aceea, în prestarea serviciilor de curățenie profesională folosim doar aparatură profesională, marca Kärcher. Astfel echipamentele de care puteți beneficia în realizarea curățeniei de întreținere și generale sunt:

 • aspiratoare Kärcher uscat-umede;

 • aparat de spălare pardosele;

 • aparat cu injecie-extracție de spălare mochete și covoare;

 • mașina de spălat pardoseală;

 • aparat de curățare cu abur;

 • mașină monodisc;

 • aparat de spălare cu presiune.

Utilizarea acestor echipamente pentru toate spațiile pentru care prestăm servicii reprezintă garanția realizării unei curățenii complete, de cea mai bună calitate.

Fiind unul dintre cei mai mari producători de mașini de curățat din lume, Kärcher este unul dintre cele mai apreciate brand-uri din domeniul curățenie profesionale și casnice. Compania acordă aceeași importanță tuturor clienților cărora li se adresează și caută să vină mereu cu propuneri de produse noi, inovatoare, cât mai eficiente și mai avantajoase ca și cost.

De aceea gama noastra de masini de curatat profesionale utilizate, precum și accesoriile și detergentii, sunt special alese pentru a îndeplini nevoile clienților. Astfel, oricare ar fi domeniul de activitate, locația și suprafața, produsele Kärcher pe care le folosim oferă rezultate deosebite, economie de timp și resurse, ușurință în utilizare.

De asemenea întrebuințăm doar ustensile, cărucioare, consumabile și accesorii, detergenții și soluții pentru curățenie de la producători profesioniști, recunoscuți în domeniu.

Recomandare pentru servicii curățenie profesională

Pentru păstrarea sănătății personale, a angajaților sau clienților voștri, alegeți întotdeauna o firmă de curățenie care  lucrează doar cu produse profesionale de cea mai bună calitate. Acestea sunt cele mai indicate și create special pentru a asigura eficiență în curățarea, igienizarea și întreținerea tuturor tipurilor de spații și suprafețe.

Iar dacă doriți o curățenie profesionistă, realizată cu echipamente și consumabile profesioniste, cu o echipă de profesioniști, apelați cu încredere la noi, cei de la GO Management! Împreună putem crea programe de curățenie personalizată, de cea mai bună calitate.