Amenajări interioare și exterioare

GO Management vă pune la dispoziție servicii de amenajări interioare birouri și amenajări exterioare. Pentru a beneficia de rezultate cât mai mulțumitoare, fiecare proiect va fi special. Dorim să realizăm locații cu multă lumină, spații deschise, locuri speciale de recreere și de servire a mesei, cu multă vegetație, proiecte unice și deosebite.

Reciclare și valorificare deșeuri

Din activitatea birourilor și clădirilor de birouri rezultă o cantitate însemnată de deșeuri. Măsurile de colectare pe categori, de reciclare și valorificare deșeuri reprezintă o modalitate importantă de a reduce poluarea și de a face cât mai puțin rău mediului înconjurător. Prin organizarea unor locuri de depozitare a materialelor plastice, hârtiei, bateriilor uzate, cartușelor de imprimantă goale, sticlei și recipientelor goale din metal, putem contribui la o mai bună colectare a deșeurilor rezultate din activitatea specifică firmelor care ocupă spațiile închiriate.Care sunt principalele deșeuri ce pot fi valorificate

Facility management

GO Management oferă servicii de facility management care contribuie la ocuparea completă a clădirilor, eficientizarea cheltuielilor, menținerea unei clădiri în parametrii optimi, reducerea risipei, reciclare și protejarea mediului înconjurător.

Servicii recepție și pază

Având în vedere exigențele impuse de legislație si de beneficiarii serviciilor pentru clădiri de birouri, externalizarea serviciilor de pază și recepție este o condiție esențială pentru a beneficia de o protecție cât mai bună și de amabilitatea unor persoane care să stie să comunice cât mai bine cu locatarii și vizitatorii.

Furnizare consumabile ecologice

Pentru a pune la dispoziția clienților noștri servicii de property management ecologice, oferta noastră include si folosirea sau distribuirea de produse și detergenți ecologici. Grija noastră față de mediul înconjurător și de aerul respirabil trebuie să se manifeste prin toate acțiunile și produsele pe care le folosim.

Administrare birouri

GO Management vă oferă suportul necesar pentru a putea administra și gestiona mult mai eficient toate operațiunile și costurile implicate în administrarea proprietăților. Fie că este vorba despre birouri sau despre clădiri de birouri, pentru a răspunde cât mai bine exigențelor, oferim soluții personalizate și căutăm mixul perfect pentru operativitate și costuri eficiente.